söndag 10 april 2011

Över 1000...

Nu såg jag att det var över 1000 sidvisningar! Kul!
Jag som älskar utmaningar tänkte då ha en utmaning med ett litet hemligt scrappris.
Temat kring utmaningen handlar om att använda gamla saker och då menar jag inte att föremålen ska vara så gamla men jag tror att de flesta av oss har gamla scrapsaker som vi köpte någon gång men inte har använt eller sånt som var jättepopulärt ett tag och nu har blivit liggande. Man kan fundera bakåt i tiden, vad gjorde jag alltid på mina lo:s innan som jag nu inte gjort på länge osv. Själv tog jag fram lacket häromdagen och la på glad påsk på min box. Det var evigheter sedan jag använde det! Så, utmaningen blir att på ett kort, LO eller alter använda minst tre gamla saker. Gå igenom era byrålådor och se vad för roligt ni kan hitta!
När ni har gjort ert alster så lägger ni det i er blogg och gärna länkar hit. Skriv en kommentar till detta inlägg så kommer jag och tittar. Skriv också vilka saker ni har använt som var gamla. Ni har till den 30/4 på er. Sedan väljer jag en vinnare Samt lottar fram ett tröstpris och meddelar här i bloggen! Hoppas på fina bidrag!

5 kommentarer:

Morfen sa...

Vilken rolig utmaning!! Bara för att man använde det för längesen betyder inte att det är omodernt eller fult, man har bara kommit av sig.. som med lacket du skrev om. Jag ska försöka anta den här utmaningen även om jag scrappar väldigt lite just nu.. Kram!

Maritha sa...

Jag är med! Räknar med att få lite scraptid i morgon igen.. Jag återkommer!

Liola sa...

Är väl stor orsak till de 1000 träffarna... Är inne här flera gånger om dagen ibland :) Ska se om jag får gjort någon LO, har ju ganska mycket gammalt kraffs liggande...

Johanna Thelin sa...

Nu har jag gjort ett bidrag till din utmaning, följ länken där finns bidraget och en beskrivning på vad det är som är "gammalt"

http://johannascardmaking.blogspot.com/2011/04/kram.html

Glad Påsk
Johanna

kristina sa...

Vilken rolig tävling! Här kommer mitt bidrag där jag har använt mig av en sak som jag köpte för snart fyra år sen och som har blivit liggandes sen dess....tills nu =)

http://kristinasrum.blogspot.com/2011/04/k-ar-for-kusiner.html

Hälsningar Kristina